Close

CHEFS ACADEMY

Ben je klaar met je koksopleiding en wil je graag een goede start maken met je carrière? Meldt je dan aan bij de DE PASTA KANTINE CHEFS ACADEMY. Wij leiden jou op van hulpkok tot zelfstandig werkend kok binnen De Pasta Kantine. 

HET CONCEPT

Onder begeleiding van Executive Chef Bart van Ewijk en onze Chef koks op de vestigingen leer jij knallen in de praktijk. Koken, bestellen, HACCP, gerechten bedenken, on-line calculeren, allergenenkaarten, roosters maken en nog veel meer. Alles wat een zelfstandig werkende kok (ZWK) moet kunnen, leer je bij ‘DE PASTA KANTINE CHEFS ACADEMY’!

De ‘CHEFS ACADEMY‘ biedt je een hele mooie basis voor je verdere carrière en toekomstige droombaan!

HET PROGRAMMA
  • Interne opleiding tot zelfstandig werkend kok
  • Stage in Italië
  • SVH & Allergenen certificaten halen
  • Werken op de verschillende vestigingen
  • 2 jaar contract naar richtlijnen van KHN
  • Koksbuizen met Chefs Academy logo en broeken
  • Bezoek vakbeurzen en workshops
  • Certificaat ‘DE PASTA KANTINE CHEFS ACADEMY’BART VAN EWIJK

Executive Chef Bart van Ewijk heeft inmiddels zijn sporen verdiend in de keuken.
Als leerling kok is Bart begonnen bij restaurant ‘In den Rustwat’ en restaurant ‘Zeezout’. Vervolgens heeft hij zich verder ontwikkeld bij sterren restaurants zoals ‘La Vilette’ en ‘Amarone’. Uiteindelijk heeft Bart “het klappen van de zweep” geleerd bij ‘Las Palmas’ onder leiding van Nederlands bekendste Chef kok Herman den Blijker.

Nu is Bart verantwoordelijk voor alle keukens van De Pasta Kantine in Rotterdam, Den Haag en Breda. Hij wil graag zijn kennis overdragen aan jonge koks die – net zoals hij – de passie en het uithoudingsvermogen hebben om een mooie carrière in de keuken te maken.


AANMELDEN

Om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt én het meeste uit je Academy-jaren haalt, hebben wij een beperkt aantal plaatsen per jaar beschikbaar. Uit de aanmeldingen zal een selectie worden gemaakt.

Wil jij graag in aanmerking komen voor een plaats in het team van ‘DE PASTA KANTINE CHEFS ACADEMY’? Stuur dan je CV en motivatie naar Fbreda@depastakantine.nl Ft.a.v. Bart van Ewijk.