Close

ONS MENU

Op de menukaart voor lunch of diner van De Pasta Kantine Breda staan huisgemaakte en smaakvolle gerechten met een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Wij gaan terug naar de basis van de Italiaanse keuken met natuurlijke en verse maaltijden. Onze lunch- en dinerkaarten bieden een ruime keuze uit authentieke pastagerechten, salades en desserts. Pasta’s en salades vormen een mooie smaakcombinatie die je kunt bestellen in normale en kleine porties. De meeste pasta’s zijn ook glutenarm te bestellen, vraag onze collega’s.

HET MENU

Onze menukaart voor lunch en diner bestaat uit authentieke Italiaanse gerechten zoals antipasti, salade en pasta’s. En ’s avonds heerlijke gerechten voor een Italiaans diner met verrassend nagerecht. Alle gerechten worden gemaakt met verse, smaakvolle en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. De menukaart omvat vegetarische gerechten en een mooie volkoren specialiteit. De meeste pasta’s zijn overigens ook glutenarm te bestellen. Bij De Pasta Kantine kun je gezond en lekker Italiaans eten voor betaalbare prijzen. Zo kosten de gerechten minder dan €15!

ONZE SPECIALS

Naast de “Pasta Special van de Maand”, bieden wij lunches en diners voor grotere groepen familie, vrienden en collega’s. 

SHARED DINING

Gezelschappen vanaf 8 personen bieden wij graag onze speciale “shared dining” arrangementen aan. Bij “shared dining” deel je kleine gerechten met elkaar. Zo kun je van veel verschillende gerechten iets proeven. Onze arrangementen bestaan uit o.a. huisgemaakte pasta’s, lasagnes, verse salades en heerlijke desserts. De verschillende Italiaanse gerechten worden in grote schalen op tafel geserveerd. Zittend aan de lange tafel, ontstaan vaak de mooiste gesprekken. Gezellig met vrienden, familie en collega’s!

ZONDAGMIDDAG PRANZO

Op zondagmiddag een late lunch of vroeg diner, de Italiaanse “pranzo”. Gezellig met het hele gezin of een groep vrienden verschillende gerechten bestellen. Bruschetta’s, pasta’s en salades. Normale of kleine porties. Fles wijn. Alles op tafel en op z’n Italiaans de gerechten delen en proeven. Je zegt nee maar je neemt het toch, onze huisgemaakte desserts, een glas limoncello, de kinderen een ijsje, espresso en dan naar huis. Op tijd voor…… de zondagavond.

TAKE AWAY SERVICE

Een verse pasta zouden we heel graag bij jou thuis brengen, maar dit gaat ten koste van de kwaliteit. Take Away gerechten doen we wel. Je bent van harte welkom in ons restaurant om “à la minute” pasta en andere gerechten te bestellen om mee te nemen.  Wij nemen (vooraf) geen telefonische bestellingen aan; “De pasta wacht nooit op haar gasten, het is de gast die op de pasta wacht”.  

Op drukke dagen nemen wij helaas geen take away bestellingen aan i.v.m. drukte in het restaurant. Bel of loop eventjes binnen om te vragen of het mogelijk is.


reserveren-depastakantine