Close

ONS MENU

Voor lunch en diner serveert De Pasta Kantine Breda huisgemaakte en smaakvolle gerechten met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij gaan naar de basis van de Italiaanse keuken met natuurlijke en verse maaltijden. De lunch- en dinerkaart biedt een ruime keuze uit authentieke pastagerechten, salades en desserts.

HET MENU

Onze menukaart voor lunch en diner bestaat uit authentieke Italiaanse gerechten zoals antipasti, salade en pasta’s. En ’s avonds heerlijke gerechten voor een Italiaans diner met verrassend nagerecht. Alle gerechten worden gemaakt met verse, smaakvolle en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Pasta’s en salades vormen een mooie smaakcombinatie en kun je veelal bestellen in normale en kleine porties. De menukaart omvat ook vegetarische gerechten en een mooie volkoren specialiteit. De meeste pasta’s zijn overigens ook glutenarm te bestellen. Bij De Pasta Kantine kun je gezond en lekker Italiaans eten voor betaalbare prijzen. Zo kosten de gerechten minder dan €15!

ONZE SPECIALS

Naast de “Pasta Special van de Maand”, bieden wij lunches en diners voor grotere groepen familie, vrienden en collega’s. 

SHARED DINING

Gezelschappen vanaf 8 personen bieden wij graag onze speciale “shared dining” arrangementen aan. Bij “shared dining” deel je kleine gerechten met elkaar. Zo kun je van veel verschillende gerechten iets proeven. Onze arrangementen bestaan uit o.a. huisgemaakte pasta’s, lasagnes, verse salades en heerlijke desserts. De verschillende Italiaanse gerechten worden in grote schalen op tafel geserveerd. Zittend aan de lange tafel, ontstaan vaak de mooiste gesprekken. Gezellig met vrienden, familie en collega’s!

ZONDAGMIDDAG PRANZO

Op zondagmiddag een late lunch of vroeg diner, de Italiaanse “pranzo”. Gezellig met het hele gezin of een groep vrienden verschillende gerechten bestellen. Bruschetta’s, pasta’s en salades. Normale of kleine porties. Fles wijn. Alles op tafel en op z’n Italiaans de gerechten delen en proeven. Je zegt nee maar je neemt het toch, onze huisgemaakte desserts, een glas limoncello, de kinderen een ijsje, espresso en dan naar huis. Op tijd voor…… de zondagavond.

TAKE AWAY SERVICE

Wij willen jullie blijven verwennen, ook in deze tijd. Daarom hebben wij voor jou een selectie gemaakt van het beste van De Pasta Kantine. Onze chef heeft gekeken naar maaltijden die uitermate geschikt zijn om thuis nog even “dat laatste zetje” in de oven te geven. Want een oud Italiaans spreekwoord luidt “Pasta wacht nooit op haar gasten, het zijn de gasten die op de pasta wachten”!

Maak je keuze uit ons Take Away menu.