Close

ONZE SPECIALS

Speciaal voor jou hebben wij leuke arrangementen. Denk aan de Pranzo; een late lunch of vroeg familiediner op zondag. Of bedrijfsfeest en receptie met de lekkerste anti-pasti, bruschetta, salades & pasta’s. Vraag naar de Specials voor een gezellig feest en heerlijk eten in een unieke setting!

SHARED DINING

Gezelschappen vanaf 8 personen bieden wij graag ons speciale “shared dining” arrangement aan. Deel kleine gerechten met elkaar en proef verschillende gerechten terwijl je aan een lange tafel zit. Zo ontstaan vaak de mooiste gesprekken! De arrangementen bestaan uit o.a. huisgemaakte pasta’s, lasagnes, verse salades en heerlijke desserts.  
Gezellig met vrienden, familie en collega’s!

ZONDAGMIDDAG PRANZO

Op zondagmiddag een late lunch of vroeg diner, de Italiaanse “pranzo”. Gezellig met het hele gezin of een groep vrienden gerechten bestellen; bruschetta’s, pasta’s en salades. Alles op tafel en op z’n Italiaans de gerechten delen en proeven. Huisgemaakte desserts, een glas limoncello, de kinderen een ijsje, espresso en dan naar huis. Op tijd voor…… de zondagavond.

PATHÉ FILMDINER

Een avondje uit naar Pathé Breda wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner bij De Pasta Kantine! Geniet van onze heerlijke Italiaanse gerechten en bekijk daarna jouw favoriete film in de bioscoop in Breda. Wij serveren je een 3-gangen keuzemenu incl. een bioscoopkaartje. Reserveer een kaartje voor Pathé Filmdiner via onze website en geniet van een gezellige avond uit!

Reserveer voor Pathé Filmdiner