Close

HOOFDLIJNEN PROTOCOL….BELANGRIJK!

Beste Gasten,

Gelukkig mogen we weer meer gasten ontvangen vanaf 1 juli. Het hele team heeft er enorm veel zin in! Wij hebben binnen voldoende zitplaatsen gecreëerd op 1,5 meter en buiten op ons heerlijke terras gelukkig veel meer. Dit alles natuurlijk volgens het protocol van KHN. Veiligheid en hygiëne op de eerste plaats, voor jou en onze collega’s.

Om alles ordelijk te laten verlopen hebben wij slottijden van 1,5 uur ingevoerd. Wij vragen je vriendelijk hier rekening mee te houden. Heb jij bijvoorbeeld voor 17.00 uur een tafel gereserveerd dan zouden wij die tafel graag weer beschikbaar hebben om 18.30 uur. Tafel en stoelen worden vervolgens grondig schoongemaakt voor de volgende gasten.

Terras en binnen, alleen op reservering (pin only)!

Wanneer het druk wordt op ons terras, zal de steeg gesloten worden. Wij vragen je vriendelijk altijd de hoofdingang aan de Veemarktstraat te gebruiken! Hier word je ontvangen en naar je tafel begeleid. Pijlen op de grond geven de looprichtingen aan. Altijd 1,5 meter afstand!

Wanneer kun je reserveren?
Wanneer je NIET een of meer van de volgende klachten heeft gehad de afgelopen 24 uur: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden en/of benauwdheidsklachten.

Excuses voor al het ongemak en hartelijk dank voor je begrip. Samen kunnen we dit in goede banen leiden. Heel graag Tot Ziens bij De Pasta Kantine.

RESERVEREN (PIN ONLY)

Je naam *

Je bedrijfsnaam

Je e-mail *

Telefoon *

Gewenste datum *:(datum invoeren middels getallen of pijltjes)

Gewenste tijd op maandag: (de tafel wordt per reservering 1,5 uur apart gehouden)

Gewenste tijd op dinsdag tm zondag: (de tafel wordt per reservering 1,5 uur apart gehouden)

Aantal personen:

Kies eventueel een 'Special':

Vermeld hier eventuele allergieën, dieetwensen, voorstelling of uiterste vertrektijd

Ja, ik wil de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen

Hoeveel is 70+2? (anti-spam vraag)*

* Deze velden moeten worden ingevuld.

Wil je na 15.00uur voor diezelfde avond een tafel reserveren, neem dan ook even telefonisch contact op (T: 076-562 37 56). Vanwege drukte in het restaurant kan het voorkomen dat de reserveringsaanvraag niet tijdig verwerkt kan worden.

Heb je onze bevestigingsmail (nog) niet ontvangen? Door technische redenen kan deze mail in de spammap terecht zijn gekomen. Controleer dan even je spam-inbox of neem telefonisch contact met ons op.

Afrekenen kan met PIN ONLY.

Wij nemen geen reserveringen aan op het terras. Indien er plaats is, kun je uiteraard plaats nemen op het terras.

Vanwege hygiëne en veiligheid kun je vanaf 1 juni 2020 bij ons alleen met pin betalen, excuses voor eventueel ongemak.