Close

OVER ONS

Welkom bij De Pasta Kantine in Breda! Voor een smaakvolle lunch en diner: heerlijk eten volgens Italiaans gebruik. Wij werken met biologische producten voor verse pasta’s, salades en desserts die à la minute worden bereid. De industriële inrichting met Italiaanse details creëert een ongedwongen sfeer.


GLUTENVRIJ & VOLKOREN

De vraag naar glutenvrije- en volkoren pasta’s is groeiende en daar spelen wij graag op in. De meeste pasta’s op onze kaart zijn glutenarm te bestellen. Daarnaast serveren wij mooie volkoren gerechten.
Let op: de ingrediënten zijn glutenvrij en worden apart bereid. Onze keuken is niet glutenvrij. Er zouden sporen van gluten kunnen zijn.

BIOLOGISCHE PRODUCTEN

De chefs van De Pasta Kantine zijn continue op zoek naar lekkere biologische producten. In onze gerechten worden – waar mogelijk- biologisch geteelde ingrediënten verwerkt. Smaakvolle en goede producten vormen bij ons de basis voor alle gerechten. Onze uitdaging is om alles vers te maken en toch betaalbaar te blijven. 

ONZE MEDEMENS

Voor een karafje kraanwater rekenen wij €1,00. Deze euro komt in zijn geheel ten goede aan “stichting Happy Hippo”.  Weggooien doen wij liever niet. Daarom verpakken wij je restje eten graag als “bakje voor de buren”. Vraag hier gerust naar bij onze bediening.

NO WASTE NETWORK

Is de portie iets te groot? Vraag één van onze collega’s het restje even in te pakken en neem het gewoon mee naar huis. Lekker voor de volgende dag. Of is het misschien iets voor de buren? De Pasta Kantine ondersteunt het NO WASTE NETWORK. www.nowastenetwork.nl 

lees meer
no-waste-network-de-pasta-kantine

ONS RESTAURANT

Proef onze verse pasta’s, salades en desserts in Breda!


T: 076-562 37 56
breda@depastakantine.nl

Veemarktstraat 72
4811 ZJ Breda

Gelegen tussen Vlaszak en Veemarktstraat
bij parkeerterrein Beyerd-Vlaszak