Close

25 mei 2020

PROTOCOL RESERVERINGEN

Beste Gasten,

Gelukkig mogen we weer meer gasten ontvangen vanaf 1 juli. Het hele team heeft er enorm veel zin in! Wij hebben binnen voldoende zitplaatsen gecreëerd op 1,5 meter en buiten op ons heerlijke terras gelukkig veel meer. Dit alles natuurlijk volgens het protocol van KHN. Veiligheid en hygiëne op de eerste plaats, voor jou en onze collega’s.

Om alles ordelijk te laten verlopen hebben wij slottijden van 1,5 uur ingevoerd. Wij vragen je vriendelijk hier rekening mee te houden. Heb jij bijvoorbeeld voor 17.00 uur een tafel gereserveerd dan zouden wij die tafel graag weer beschikbaar hebben om 18.30 uur. Tafel en stoelen worden vervolgens grondig schoongemaakt voor de volgende gasten.

Wanneer het druk wordt op ons terras, zal de steeg gesloten worden. Wij vragen je vriendelijk altijd de hoofdingang aan de Veemarktstraat te gebruiken! Hier word je ontvangen en naar je tafel begeleid. Altijd 1,5 meter afstand!

Wanneer kun je reserveren?
Wanneer je NIET een of meer van de volgende klachten heeft gehad de afgelopen 24 uur: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden en/of benauwdheidsklachten.

Excuses voor al het ongemak en hartelijk dank voor je begrip. Samen kunnen we dit in goede banen leiden. Heel graag Tot Ziens bij De Pasta Kantine.