Close

shared dining Rotterdam

Met veel zorg hebben wij een viertal groepsmenu’s samengesteld, op basis van “shared dining”, waarvan één vegetarisch.
 Mocht uw zelf een menu willen samenstellen in overleg met ons, dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

 SALUTI !

ARRANGEMENT 1

€ 22,50 p.p. excl. drank | vanaf 8 personen

BROOD, OLIJVEN & OLIJFOLIE

brood, olijven en olijfolie

STROZZAPRETTI CON POLLO E PESTO

strozzapreti met kippendijen, pijnboompitten, rucola, Grana Padano kaas en basilicum-pesto-roomsaus

LASAGNE AL FORNO TRADITIONALE

klassieke lasagne met een saus van rundergehakt, bechamel en Grana Padano kaas

ORECCIETTE CON SALSICCIA

orecchiette met rozemarijnworst, broccoli, gepofte cherrytomaat, rode peper, basilicum en Grana Padano kaas

TAGLIATELLE CON FUNGHI DI BOSCA (VEGGIE)

tagliatelle met bospaddenstoelen gebakken in rozemarijn/tijm boter, gegrilde groene asperges, geroosterde hazelnoten, knoflook, witte wijn en Grana Padano kaas

PAPPARDELLE CON GAMBERIE

pappardelle met gamba’s, pesto van spinazie en pistache, verse knoflook en Grana Padano kaas

INSALATA DI FUNGHI ET BIETOLE (VEGGIE)

gemengde sla, gegrilde procini paddenstoel, gele biet, pijnboompitten en truffelolie

INSALATA MISTA (VEGGIE)

gemengde sla, cherrytomaat, groene olijven, komkommer en citrus-dressing

TORTA DI MELE E AMARETTO

appeltaart met amaretto, amandel, huisgemaakte appelstroop

TORTA DI CIOCCOLATO

chocolade brownie met pistache-, cashew-, en walnoten, geserveerd met witte chocolade cremeux

TIRAMISU

“Maak mij blij”, geheim van de chef

ARRANGEMENT 2

€ 25,50 p.p. excl. drank | vanaf 8 personen

ANTIPASTI VEGETARIANO

antipasti van verschillende vegetarische hapjes

BRUSCHETTA POMODORO CLASSICA (VEGGIE)

geroosterd brood met tomaat, knoflook, sjalotten, basilicum, rucola, olijfolie en Grana Padano kaas

BROOD & OLIJVEN, BOTER & TAPENADE

brood, olijven, boter en tapenade

STROZZAPRETTI CON POLLO E PESTO

strozzapretti met kippendijen, pijnboompitten, rucola, Grana Padano kaas en basilicum-pesto-roomsaus

ORECCHIETTE ROMANA (VEGGIE)

orecchiette met broccoli, rode ui, olijven, geroosterde amandelstiften, knoflook en basilicum

SPAGHETTI ALLA BOLOGNESE

spaghetti met een traditionele verse saus van rundergehakt, basilicum en Grana Padano kaas

LASAGNE ALLA BOSCAIOLA (VEGGIE)

lasagne met bospaddenstoelen, champignons, bechamel en Grana Padano kaas

PAPPARDELLE CON GAMBERIE

pappardelle met gamba’s, pesto van spinazie en pistache, verse knoflook en Grana Padano kaas

INSALATA DELLA CANTINA

little gem sla, gegrilde kippendijen, ei, croutons, ansjovis mayonaise en Grana Padano kaas

INSALATA DI SALMONE

gemengde sla, gerookte zalm, komkommer, haricot verts, gerookte amandelen en bergamot-citrus dressing

TORTA DI MELE E AMARETTO

appeltaart met amaretto, amandel, huisgemaakte appelstroop

SEMIFREDDO E NOCI

luchtig huisgemaakt ijs met walnoten

TIRAMISU

“Maak mij blij”, geheim van de chef

ARRANGEMENT 3

€ 27,50 p.p. excl. drank | vanaf 8 personen

GRANDE ANTIPASTI DA CHEF

luxe antipasti met een mix van Italiaanse kaas & vleessoorten, warme en koude hapjes en olijven

BROOD & OLIJVEN, BOTER & TAPENADE

brood, olijven, boter en tapenade

BRUSCHETTA AL POMMODORO

geroosterd brood met tomaat, sjalot, knoklook, basilicum, olijfolie en Grana Padano kaas

SPAGHETTI ALLA CARBONARA TRADITIONALE

spaghetti met pancetta, ei, knoflook, peterselie en Grana Padano kaas

LASAGNE AL FORNO TRADIZIONALE

klassieke lasagne met een saus van rundergehakt, bechamel, basilicum, rucola en Grana Padano kaas

STROZZAPRETI CON POLLO E PESTO

strozzapreti met kippendijen, pijnboompitten, rucola, Grana Padano kaas en basilicum-pesto-roomsaus

TAGLIATELLE CON FUNGHI DI BOSCA (VEGGIE)

tagliatelle met bospaddenstoelen gebakken in rozemarijn/tijm boter, gegrilde groene asperges, geroosterde hazelnoten, knoflook, witte wijn en Grana Padano kaas

PAPPARDELLE CON GAMBERIE

pappardelle met gamba’s, pesto van spinazie en pistache, verse knoflook en Grana Padano kaas

INSALATA DI RADICCHIO, SPINACI E GORGONZOLA

spinazie, radicchio, kastanjechampignons, geroosterde walnoten en gorgonzola (blauwkaas) dressing

INSALATA DELLA CANTINA

little gem sla, gegrilde kippendijen, ei, croutons, ansjovis mayonaise en Grana Padano kaas

TORTA DI CIOCCOLATO

chocolade brownie met pistache-, cashew-, en walnoten, geserveerd met witte chocolade cremeux

SEMIFREDDO E NOCI

luchtig huisgemaakt ijs met walnoten

TIRAMISU

“Maak mij blij”, geheim van de chef

Prijswijzigingen en type fouten onder voorbehoud.